marți, august 02, 2022

Cultura sănătății: "Protecția solară - un pas important spre sănătate"

 

Astăzi, la Clubul de Vacanță organizat de Biblioteca Județeană "G. T. Kirileanu", am avut un dialog cu elevi de la mai multe școli pe tema "Protecția solară - un pas important spre sănătate".

Activitatea a beneficiat de prezența doamnei dr. Gabriela Vasiliu, medic primar dermatolog, care a oferit copiilor informații și sfaturi pe această temă, dar și în legătură cu rolul igienei în menținerea sănătății și prevenirea îmbolnăvirilor.
Pe firul discuțiilor a venit vorba și despre citit și beneficiile pentru sănătate ale cititului, precum și despre pasiunile pentru diverse domenii pe care copii le au și cum ar putea fi ele susținute, cultivate și împlinite.
Momentul de azi a avut loc în cadrul protocolului de colaborare pe care Compartimentul de Promovarea Sănătății (DSP Neamț), în care lucrez și eu, îl are cu Biblioteca Kirileanu.
Mulțumiri se cuvin doamnei directoare a bibliotecii, Mihaela Mereuță, care este mereu prietenoasă și deschisă acestor colaborări, doamnelor bibliotecare, care ne-au găzduit, precum și doamnei dr. Daniela Marcoci, șefa Compartimentului de Evaluare și Promovarea Sănătății de la D.S.P., care susține, prin devoțiune și implicare, aceste activități de educație pentru sănătate foarte utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...