luni, martie 20, 2023

Cultura sănătății: De ce este sănătos să citim? De ce este sănătos să facem mișcare?

În seria de prelegeri-dialog "Cultura sănătății", azi, 20 martie 2023, la Biblioteca "G.T. Kirileanu" (Filiala Mărăței), întâlnire cu elevi ai claselor a XI-a D și a XI-a F (învățământ profesional) de la Colegiul Gheorghe Cartianu, coordonați de doamna profesoară Doina Andrei. Am explorat beneficiile pentru sănătate ale cititului și ale mișcării. Și pentru că tot este Ziua Poeziei le-am vorbit și despre puterea fascinantă pe care o are uneori cuvântul, în viața personală și în viața comunității. La fel, despre cât de important pentru sănătate (emoțional, intelectual, moral, fizic) este să vedem lumea, măcar din când în când, prin fereastra poeziei. Mulțumiri doamnei bibliotecare Irina Miron pentru organizare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...