marți, octombrie 04, 2022

"Cultura sănătății" la Filiala mărăței a Bibliotecii G.T. Kirileanu: De ce este sănătos să citim?

Azi, 4 octombrie, la ora 13, am avut o nouă întâlnire „Cultura sănătății”, de data aceasta la Filiala Mărăței a Bibliotecii "G.T. Kirileanu", pe tema cu care am început proiectul, ”De ce este sănătos să citim?”.

Au participat acolo elevi ai clasei a X-a H, învățământ profesional, de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”, împreună cu doamna profesoară Carmen Simona Stanciu.
Mulțumiri doamnei bibliotecare Irina Miron pentru organizare și primirea călduroasă!
Voi continua această serie de întâlniri-conferințe săptămânal, la sediul central al Bibliotecii Județene „G. T. Kirileanu” Neamț, uneori la Filiala „Vasile Conta” Mărăței, dar și în unele colegii și școli.
Tema de joi, 6 octombrie 2022, la ora 13, la sediul central, va fi "Ce înseamnă un stil de viață sănătos?". Sunt binevenite la aceste întâlniri persoane de toate vârstele, interesate de problematica sănătății și de adoptarea unui stil de viață sănătos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...