vineri, septembrie 30, 2022

Cultura sănătății: De ce este sănătos să facem mișcare?

Ieri, 29 septembrie 2022, la Biblioteca "G.T. Kirileanu", am susținut a doua conferință din seria "Cultura sănătății", de data aceasta cu profesori și elevi de la Colegiul "Rareș" și Colegiul Economic, pe tema efectelor benefice ale mișcării și sportului asupra sănătății.

Invitat special a fost sociologul Sorin Sârbu, alergător maratonist și coleg al meu la D.S.P., iar moderator a fost Mihael Balint.
Mulțumiri se cuvin doamnei Mihaela Mereuță (directoarea bibliotecii) și conducerii D.S.P., Radu Eugen Firăstrău (director) și dr. Daniela Marcoci (șefa Compartimentului de Evaluare și Promovarea Sănătății), pentru susținerea acestui proiect.

Mulțumiri, de asemenea, doamnei bibliotecare Violeta Moșu pentru sprijin în organizare.
Îi sunt recunoscător lui Jan Racariu, pentru răbdarea, iscusința și abnegația în fixarea în imagini și film a acestor momente și evenimente, omul care de ani și ani reușește astfel, la bibliotecă, să încetinească timpul.
Mulțumiri tuturor celor prezenți!

Înregistrare video:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...