vineri, octombrie 21, 2022

Cultura sănătății: Ce înseamnă o alimentație sănătoasă?

Am continuat azi seria prelegerilor-dialog „Cultura sănătății“, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, sediul central, cu tema „Ce înseamnă o alimentație sănătoasă?".

Au participat elevi ai Colegiului Național „Gheorghe Asachi“ Piatra-Neamț (împreună cu prof. Daniela Mitrea) și ai Liceului Economic „Alexandru Ioan Cuza“, îndrumați de prof. Claudia Iosub.
„Cultura sănătății“ ajunge, astfel, la a cincea ediție, după cele care au avut ca teme „Alcoolismul, o problemă de sănătate publică“, „Ce înseamnă un stil de viață sănătos?“, „De ce este sănătos să facem mișcare?“ și „De ce este sănătos să citim?“.
Întâlniri cu elevi și profesori pe aceste teme am izbutit și la Roman, la Colegiul Roman Vodă, dar și la școala din satul Luminiș, precum și la Filiala Vasile Conta a bibliotecii, cu elevi și profesori de la Colegiul Gheorghe Cartianu.

Voi continua acest proiect, cu suficient calm și destul entuziasm, dar și cu sentimentul, care este și un fel de motivație adevărată, că merită și are sens.
Mulțumiri, Mihaela Mereuță, Mihael Balint, Jan Racariu, Violeta Moșu, Matei Kirileanu pentru organizare și ajutor! La fel, mulțumiri, Daniela Marcoci, Carmen Dumitreasa, Radu Firăstrău, Mirela Grădinaru, Sorin Sârbu și tuturor colegilor mei de la DSP, pentru sprijin, colaborare și pentru toate gândurile bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...