luni, iulie 16, 2012

Dan C. Mihăilescu despre romanul "Planuri de viaţă" de Vasile Baghiu

Miercuri, 11 iulie 2012, Dan C. Mihăilescu a vorbit despre romanul meu "Planuri de viaţă" (Ed. Polirom, 2012), în emisiunea sa de la ProTV "Omul care aduce cartea". Înregistrarea poate fi văzută AICI.

Cartea se găseşte în librării şi poate fi şi comandată în sistemul ramburs scriind un email Editurii Polirom (sales@polirom.ro). De asemenea, comenzi se pot face şi pe site-ul Editurii Polirom .

Ca autor, fără să consideraţi că încerc să vă vând neapărat cartea, vă încredinţez că nu veţi fi dezamăgiţi la lectură. "Felia de viaţă" despre care vorbeşte Dan C. Mihăilescu este cât se poate de adevărată. Şi încă un lucru... V-aş fi recunoscător pentru impresii, pe care puteţi să mi le trimiteţi la adresa vasile_baghiu@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...