joi, ianuarie 10, 2013

"Mi-ar trebui un şir de ani"/ "It Might Take Me Years"


      "Contemporary Literature Press" (Lidia Vianu, director; George Săndulescu, executive advisor) publică prima antologie de poeme scrisă de membrii PEN-Club-ului român.
      Selecția a fost făcută de Constantin Abăluță, ilustrațiile aparțin Cristinei Ioana Young, iar traducerile aparțin unui grup de 21 de poeți englezi, care au lucrat împreună cu studenții Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan din cadrul Universității din București.
      Între multe poeme foarte interesante ale unui număr de 39 de poeți, la pagina 24 veți găsi și un poem al meu, "Mi-ar trebui un şir de ani"/ "It Might Take Me Years", care dă și titlul cărții, ceea ce, firește, mă onorează în chip deosebit. Ediția pdf poate fi descărcată "gratuit de AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...