luni, mai 28, 2012

            Romanul "Planuri de viaţă" poate fi obţinut (atât în ediţie tipărită, cât şi în format eBook) prin comandă online de pe site-ul Editurii Polirom, de AICI , sau scriind un e-mail editurii la sales@polirom.ro . De asemenea, începând de săptămâna aceasta, el poate fi cumpărat şi din librării.
            Iată textul de pe coperta a patra:
"La patruzeci şi cinci de ani, Vili Barna îşi contemplă viaţa cu un calm netulburat. Glisând printre planurile temporale, el îşi trăieşte simultan prezentul şi trecutul – nu doar ale sale, ci şi ale tatălui pierdut în copilărie, pe care îl regăseşte acum cu ajutorul unui cutremurător jurnal de prizonier în U.R.S.S. Vili a trecut, înainte şi după 1989, prin toate frământările intelectualului onest care a visat că va ieşi, că vom ieşi cu toţii la liman. După toate adversităţile politice şi sociale ale anilor '90, după trădările şi dezertările din jur, se va concentra asupra familiei sale şi a viitorului imediat. Planurile sale de viaţă ţintesc spre o viaţă dincolo de graniţe, unde bunăvoinţa străinilor îi poate asigura din când în când măcar o fărâmă de normalitate."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...