marți, februarie 21, 2012

Scriitori la TRADEM


Anunţ serios trimis - cu afiş cu tot - în Craiova şi în toată ţara, dacă nu cumva în toată lumea...: "Vineri, 24 februarie, de la ora 17, Vasile Baghiu vă aşteaptă în Craiova, la Casa TRADEM, la o întâlnire amicală, „anunţată” de Nicolae Coande, cu prietenii veritabili ai poeziei. Vom asculta cele mai noi versuri ale unui poet care ne va vorbi despre poezie ca „stil de viaţă”. Pentru autenticitate, acest „bonus de speranţă” oferit, cald-ironic, de poetul însuşi: „De fiecare dată când cineva face anunţuri serioase / despre viitor, încerc să nu-mi modific programul. / Ai văzut cât de uşor/ se pot aduce în faţă lucrurile care stau / pe rândurile din spate, draga mea?”. Nu ezitaţi: avem locuri inclusiv în faţă!"

2 comentarii:

  1. Am primit cartea. În sfârșit! <:-P

    La o adică, în vreo trei ore aș ajunge de la București la Craiova, ca să-mi primesc autograful :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vor mai fi ocazii de scris autografe. Bine că a ajuns cartea. Cele bune și mulțumiri!

    RăspundețiȘtergere

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...