vineri, august 20, 2010

Vară. Întâlnire la Bran cu prietenii noştri din Germania, Anne şi Achim. Lucru la numărul doi al revistei "Antiteze": corecturi, înlocuiri de pătrăţele şi cerculeţe cu litere cu diacritice, făcut fotografii, selectarea textelor, muncă mereu. La serviciu atmosferă amestecată, proastă, cu ameninţarea reorganizării, atmosferă descurajantă în care nimănui nu pare să-i pese de nimic, aşa cum nu cred să mai fi fost în ultimii douăzeci de ani... Germana avansează parcă mai mult şi mai mult.

4 comentarii:

  1. cam saracutz pentru un scriitor... unde e volta, unde e stilul, unde e joaca subtila cu cuvintele (chiar daca ne vinzi "pagini de jurnal"), unde e scriitorul?
    ntz ntz ntz, vasea vasea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa e vara... Să se mai răcorească un pic şi revin cu toate alea de care spui... Cel puţin aşa trag nădejde... Mulţumesc pentru vizită şi pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-nteleg ca esti la Branul de Brasov si nu te intalnesti cu fanii la o cafea, la un ceai? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost pentru câteva zile acolo... Incognito... Acum acasă din nou.

    RăspundețiȘtergere

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...