duminică, ianuarie 03, 2010

Sub titlul "Pe urmele lui Himerus Alter" am început să public în revista "Timpul", începând din numărul din noiembrie 2009, câte o pagină despre călătoriile mele din ultimii ani. Nu sunt însemnări de călătorie propriu-zise, ci mai curând nişte reflecţii despre poezie şi viaţă în jurul unor momente pe care le-am trăit în diferite locuri din Europa, adesea în legătură cu oameni pe care i-am cunoscut. Revista poate fi descarcată şi în format pdf la www.timpul.ro, iar în paginile ei pot fi citite multe alte lucruri interesante şi valoroase.

6 comentarii:

  1. Buna ziua. Am dat intamplator peste blogul dvs si mi-am permis sa va scriu. Daca aveti timp sa va uitati putin si peste blogul meu: formulaformol.blogspot.com
    Nu prea primesc feedback de pe site, asa ca m-am gandit ca o parere din partea cuiva din domeniu ar pica bine. Desi e mai mult o joaca, s-au strans ceva poeme si tot vin..

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc. Ma voi uita si pe blog-ul dvs., iar cand o sa am un pic de timp o sa va spun si parerea. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. despre poezie? ce poate un om sa cunoasca, om fiind, despre poezie? ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre poezie, un om, om fiind, poate să afle că ar putea fi o cale de înțelegere a vieții...

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre poezie, eu, om fiind, vreau sa aflu mai mult de la poetul Vasile Baghiu, poet fiind. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc că nu prea am avut timp de blog în ultimul timp. Să sperăm în vremuri mai bune.

    RăspundețiȘtergere

Trei răspunsuri despre romanul „Alergările unui scriitor” de la autorul lui, Vasile Baghiu (în Familia, "Cum?", rubrică susținută de Mircea Pricăjan)

1.  Cum s-a conturat ideea romanului „Alergările unui scriitor”? Ideea a apărut după ce începusem o serie de alergări în încercarea de a con...